Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats del Vietnam

Descobreix quatre plats deliciosos de la cuina vietnamita

CUINA.CAT

05/12/2019

Els deltes del riu vermell i del Mekong són els grans proveïdors d'arròs, imprescindible en la dieta vietnamita, però la llarga línia de costa i les zones muntanyoses condicionen una gastronomia molt influenciada per la xinesa, la cambodjana i la francesa. Una cuina rica i variada que se'ns presenta com una mostra d'un país llarg i estret, com un pal de bambú.

01 Pho de pollastre

Pho de pollastre

Pho de pollastre

Està tot ben trossejat i en el mateix recipient, perquè la gràcia és combinar els diferents elements i notar un gust diferent en cada mossegada. No són, però, ingredients inconnexos, tant la carn com la verdura estan bullides i es lliguen amb un brou.

Llegiu la recepta completa

02 Rotlles vietnamites fregits

Rotlles vietnamites fregits

Rotlles vietnamites fregits

Són més petits que els rotlles de primavera i en comptes d'estar embolicats d'hòsties de blat, es fan amb hòsties de paper d'arròs, cosa que fa que siguin més fins i cruixents. A més, l'interior també varia, mentre que els 'de primavera' solen ser completament vegetals, els rotlles vietnamites més típics són de carn picada de porc amb verdures. Dit això, a vosaltres us correspon decidir quins us agraden més.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa 'bun bo hue'

Sopa 'bun bo hue'

Bun bo hue

Aquesta sopa és una injecció d'energia: proteïnes, vitamines, hidrats de carboni... i a més de saludable, és boníssima. La dificultat és que si voleu fer un àpat completament vietnamita l'haureu de menjar amb bastonets. En sereu capaços?

Llegiu la recepta completa

04 Postres ha qua dam

Postres ha qua dam

Ha qua dam

I unes postres per tancar l'àpat, en aquest cas fruita trossejada a l'estil macedònia, però sobre un suc de llet de coco, llet condensada i espècies. És molt senzill de fer!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto