Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Potatges i guisats que tothom hauria de conèixer

Els millors plats de cassola per gaudir de la tardor i l'hivern

CUINA.CAT

08/01/2024

Arribem amb una selecció de potatges i guisats ideals per a aquests mesos de fred. Plats de cigrons, verdures o carn que ens proporcionen energia a dojo.

01 Guisat a l'estil marmitako

Guisat a l'estil marmitako Becky Lawton

Guisat a l'estil marmitako

Plat típic de la cuina basca, un guisat amb patata, bonítol i verdures. És un plat tradicional del nord, complet i saludable que ens serveix perfectament com a dinar de cap de setmana.

02 Guisat de cigrons amb llagostins

Guisat de cigrons amb llagostins Miquel Àngel Roque

Guisat de cigrons amb llagostins

Seguim amb una recepta de Miquel Àngel Roque. Un guisat per llepar-se'n els dits que combina els cigrons amb els llagostins i un suquet per sucar-hi pa.

03 Guisat de costella amb cansalada viada

Guisat de costella amb cansalada viada

Guisat de costella amb cansalada viada

Un guisat de carn i cansalada, acompanyat amb patates, d'allò més deliciós. Segur que no en tindreu prou amb el plat i, quan us l'acabeu, l'escurareu amb pa fins l'última gota.

04 Potatge de cigrons

Potatge de cigrons Becky Lawton

Potatge de cigrons

Un potatge de cigrons molt senzill de fer, ple de ferro i proteïnes. És hora de tastar-lo!

05 Potatge d'espinacs i cigrons

Potatge d'espinacs i cigrons Becky Lawton

Potatge d'espinacs i cigrons

Un potatge de cigrons amb espinacs, un aliment ple de fibra, vitamines A i C i sals minerals que complementen el ferro i les proteïnes dels cigrons. 

06 Guisat de pollastre amb carxofa

Guisat de pollastre amb carxofa Becky Lawton

Guisat de pollastre amb carxofa

Un altre guisat de carn, però aquest cop de pollastre. Acompanyat de patata, ceba, carxofes i ou, un plat d'allò més natural i complet.

07 Guisat de musclos, navalles i cloïsses amb patates i carreretes / Cristina Rivarola

Guisat de musclos, navalles i cloïsses amb patates i carreretes / Cristina Rivarola Food Photos / Cristina Rivarola

Guisat de musclos, navalles i cloïsses amb patates i carreretes

Un guisat molt fàcil de cuinar. Fem un sofregit d'all i ceba i, quan estigui ben ros, hi afegim el tomàquet perquè, a foc lent, vagi creant una melmeleda. Un cop ho tinguem, hi anirem afegint la resta d'ingredients. Musclos, navalles i cloïsses seran els últims d'un plat amb una pinta exquisida. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: