Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 receptes de flams

Coneix receptes molt originals de flams, d'ingredients dels quals no pensaves que se'n podien fer

CUINA.CAT

08/01/2020

'Estar fet un flam' és una expressió famosa que es diu quan algú està molt nerviós. Doncs bé, si voleu un antítesi momentània elaboreu algun d'aquests flams que us proposem, quan els tastin només pensaran a ficar-se'n una altra cullerada a la boca. En teniu per triar!

01 Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla

Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla Gemma Clofent

Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla

Carbassa com a postres us pot sobtar; amb textura de flam, encara més, i combinada amb xocolata blanca... Què en dieu? Proveu aquesta recepta que us farà tremolar!

Llegiu la recepta completa

02 Flam casolà

Flam casolà

Flam casolà

Aquest és el de tota la vida, el que heu tastat comprat i fet a restaurants, i ara l'aprendreu a cuinar! Podríeu continuar amb la tradició convertint-la en una de les vostres postres més cuinades.

Llegiu la recepta completa

03 Flam de cafè

Flam de cafè Becky Lawton

Flam de cafè

Si us entra la son quan acabeu de dinar, poseu cafeïna a les postres: aquest flam de cafè, a part d'agradar-vos, us mantindrà desperts!

Llegiu la recepta completa

04 Flam de coco amb plàtan vegà

Flam de coco amb plàtan vegà Gemma Clofent

Flam de coco amb plàtan vegà

El coco, a part de ser una fruita molt agradable, és un bon substitut dels làctics a l'hora d'elaborar postres. Gràcies a això, tant intolerants a la lactosa com vegans podran gaudir d'un bon flam!

Llegiu la recepta completa

05 Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

Si sou amants de l'orxata, us portem bones notícies: de la beguda se'n poden fer gelats, pastissos... i flams! El que us proposem es vesteix amb un coulis de mango boníssim.

Llegiu la recepta completa

06 Flam de mató

Flam de mató

Flam de mató

Si voleu suavitzar la textura del mató, prepareu-ne un flam barrejant-lo amb crema de llet, ous batuts, llet condensada i mantega. A l'hora de servir-lo poseu-hi mel i pinyons, així no hi haurà qui s'hi resisteixi.

Llegiu la recepta completa

07 Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

I del gust intens de les castanyes qui no en vol un flam? Seguiu la recepta de Pep Nogué per elaborar unes postres triomfants i d'allò més originals!

Llegiu la recepta completa

08 Flam de xocolata amb escuma de iogurt

Flam de xocolata amb escuma de iogurt Gemma Clofent

Flam de xocolata amb escuma de iogurt

Elaborar aquest flam és molt més senzill del que imagineu, només cal integrar els aliments i cuinar-los al bany maria i, per a l'escuma, tenir a mà un sifó.

Llegiu la recepta completa

09 Pastís de flam i fruites del bosc

Pastís de flam i fruites del bosc Gemma Clofent

Pastís de flam i fruites vermelles

Aquest pastís té una base de pa de pessic, una de flam i una de gelatina de fruites vermelles. Com veieu, el flam pot ser unes postres per si sol o acompanyant alguna altra elaboració, que li aporta molt de valor afegit.

Llegiu la recepta completa

10 Flam pastisser

Flam pastisser Gemma Clofent

Flam pastisser

En comptes de fer racions individuals podeu utilitzar un únic motlle i fer un flam amb un toc especial: una pasta de brisa com a base i un 'topping' d'ametlles tallades. Tot és atrevir-se!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto