Troba la teva recepta

10 receptes de flams

Coneix receptes molt originals de flams, d'ingredients dels quals no pensaves que se'n podien fer

CUINA.CAT

08/01/2020

'Estar fet un flam' és una expressió famosa que es diu quan algú està molt nerviós. Doncs bé, si voleu un antítesi momentània elaboreu algun d'aquests flams que us proposem, quan els tastin només pensaran a ficar-se'n una altra cullerada a la boca. En teniu per triar!

01 Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla

Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla Gemma Clofent

Flam de carbassa amb crumble i gelat de vainilla

Carbassa com a postres us pot sobtar; amb textura de flam, encara més, i combinada amb xocolata blanca... Què en dieu? Proveu aquesta recepta que us farà tremolar!

Llegiu la recepta completa

02 Flam casolà

Flam casolà

Flam casolà

Aquest és el de tota la vida, el que heu tastat comprat i fet a restaurants, i ara l'aprendreu a cuinar! Podríeu continuar amb la tradició convertint-la en una de les vostres postres més cuinades.

Llegiu la recepta completa

03 Flam de cafè

Flam de cafè Becky Lawton

Flam de cafè

Si us entra la son quan acabeu de dinar, poseu cafeïna a les postres: aquest flam de cafè, a part d'agradar-vos, us mantindrà desperts!

Llegiu la recepta completa

04 Flam de coco amb plàtan vegà

Flam de coco amb plàtan vegà Gemma Clofent

Flam de coco amb plàtan vegà

El coco, a part de ser una fruita molt agradable, és un bon substitut dels làctics a l'hora d'elaborar postres. Gràcies a això, tant intolerants a la lactosa com vegans podran gaudir d'un bon flam!

Llegiu la recepta completa

05 Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

Flam d'orxata amb coulis de mango

Si sou amants de l'orxata, us portem bones notícies: de la beguda se'n poden fer gelats, pastissos... i flams! El que us proposem es vesteix amb un coulis de mango boníssim.

Llegiu la recepta completa

06 Flam de mató

Flam de mató

Flam de mató

Si voleu suavitzar la textura del mató, prepareu-ne un flam barrejant-lo amb crema de llet, ous batuts, llet condensada i mantega. A l'hora de servir-lo poseu-hi mel i pinyons, així no hi haurà qui s'hi resisteixi.

Llegiu la recepta completa

07 Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

I del gust intens de les castanyes qui no en vol un flam? Seguiu la recepta de Pep Nogué per elaborar unes postres triomfants i d'allò més originals!

Llegiu la recepta completa

08 Flam de xocolata amb escuma de iogurt

Flam de xocolata amb escuma de iogurt Gemma Clofent

Flam de xocolata amb escuma de iogurt

Elaborar aquest flam és molt més senzill del que imagineu, només cal integrar els aliments i cuinar-los al bany maria i, per a l'escuma, tenir a mà un sifó.

Llegiu la recepta completa

09 Pastís de flam i fruites del bosc

Pastís de flam i fruites del bosc Gemma Clofent

Pastís de flam i fruites vermelles

Aquest pastís té una base de pa de pessic, una de flam i una de gelatina de fruites vermelles. Com veieu, el flam pot ser unes postres per si sol o acompanyant alguna altra elaboració, que li aporta molt de valor afegit.

Llegiu la recepta completa

10 Flam pastisser

Flam pastisser Gemma Clofent

Flam pastisser

En comptes de fer racions individuals podeu utilitzar un únic motlle i fer un flam amb un toc especial: una pasta de brisa com a base i un 'topping' d'ametlles tallades. Tot és atrevir-se!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto