Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes per als més petits de casa

Amb el menjar no s'hi juga, però és ben divertit!

CUINA.CAT

18/12/2019

A qui no li van dir mai de petit que sortís de la cuina perquè molestava quan els adults cuinaven? El món de la gastronomia ha arribat a tal popularitat que ja no és cosa d'adults i prou. Els nens i nenes també volen participar-hi, per això els proposem unes receptes molt divertides per iniciar-se en aquest món tan fascinant. 

01 Llom a la pinya

Llom a la pinya Ada Parellada

Llom a la pinya

El llom és una carn que queda seca amb facilitat, però amb aquesta recepta, on s'acompanya de pinya caramel·litzada, això no passarà pas i a la carn melosa no hi ha qui s'hi resisteixi!

Llegiu la recepta completa 

 

 

02 Crestes de formatge, mató i espinacs

Crestes de formatge, mató i espinacs

Crestes de formatge, mató i espinacs

Apreneu a fer la massa per elaborar unes crestes i un farciment d'espinacs, pinyons, panses, formatge de parmesà i mató que hi casa d'allò més bé. Si voleu canviar el farciment, sempre podeu fer-ho. El truc és saber fer la massa!

Llegiu la recepta completa

03

Quiche de verdures i salmó

Si els costa menjar verdura aquesta és una recepta que els farà acostar-se a aquests ingredients i els farà menys reticents quan tastin el resultat. A més també incorpora salmó fumat, motiu pel qual també és una manera de menjar peix més divertida.

Llegiu la recepta completa

 

04 Broqueta de rap amb mongetes tendres i tirabecs

Broqueta de rap amb mongetes tendres i tirabecs Ada Parellada

Broqueta de rap, mongetes tendres i tirabecs

El color dels aliments és important per despertar-nos l'apetit. En aquest cas destaca el lila, que és poc habitual als aliments, però que dona alegria i fa especial el plat. El culpable és un puré de patates violetes que acompanyen una broqueta de rap i mongetes; així doncs, no cal preocupar-se per les espines! 

Llegiu la recepta completa

05 Mousse de xocolata

Mousse de xocolata

Mousse de xocolata

Si us agrada la xocolata negra, prepareu en família aquestes mousses tan esponjoses i feu de les postres un moment excel·lent!

Llegiu la recepta completa

06 Llom a la sal amb taronja

Llom a la sal amb taronja Ada Parellada

Llom a la sal amb taronja

Per fer aquesta recepta necessitareu 700 g de llom de porc, bacó fumat, taronges i alguns bàsics que no falten mai a la cuina. Ah sí! I tenir gana!

Llegiu la recepta completa

 

07 Pizza de xocolata

Pizza de xocolata

Pizza de xocolata

Si diem 'pizza' i ja us salten els ulls, imagineu-vos-la de xocolata. Aquesta recepta planteja fer la massa habitual de la pizza, posar-hi crema de cacau i enrotllar-la. A l'hora de menjar-la podeu combinar-la amb xocolata muntada o amb gelat de vainilla; ja que ho fem, fem-ho bé!

Llegiu la recepta completa

08 Calamars farcits de carn i albergínies

Calamars farcits de carn i albergínies

Calamars farcits de carn i albergínies

Amb aquest plat sorprendreu els més escèptics, ja que els demostrareu que sí, que la quitxalla pot cuinar i a més fer coses com aquestes. Quina delícia!

Llegiu la recepta completa

09 Patates farcides de verdures i salsa de formatge

Patates farcides de verdures i salsa de formatge

Patates farcides de carbassó i formatge

Les patates es poden coure al forn o al microones i, a partir d'aquí, comença la diversió: farciu-les de ceba, carbassó, formatge cremós i sobrassada. Torneu-les a escalfar i... a menjar!

Llegiu la recepta completa

10 Pannacotta amb melmelada de maduixots

Pannacotta amb melmelada de maduixots Ada Parellada

Pannacotta amb melmelada de maduixots

La pannacotta són unes postres típiques italianes amb textura de flam. Atreviu-vos a fer aquest dolç combinat amb una gelatina de maduixa, se us desfarà a la boca!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto