Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes amb síndria absolutament irresistibles

Les millors receptes amb la fruita de l'estiu

CUINA.CAT

10/08/2020

La síndria és una fruita absolutament versàtil. Ens la podem menjar crua, per postres, però també utilitzar-la per fer mousse, melmelada, gelat o gaspatxo, per exemple. 

01 Síndria a la planxa amb xocolata

Síndria a la planxa amb xocolata

Síndria a la planxa amb xocolata

D'acord. No és la manera més habitual de menjar un tros de síndria però s'ha de provar. Més que res perquè el resultat, sorprèn. I sí, està bo. Molt.

02 Gaspatxo de maduixes i síndria

Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi

Gaspatxo de maduixes i síndria

Una recepta refrescant ideal per a l'estiu. Una manera diferent de fer i prendre el gaspatxo.

03 Sopa de burrata

Sopa de burrata

Sopa de burrata, alfàbrega i síndria amb balsàmic

En dolç i en salat. La síndria és una fruita súper versàtil.

04 Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla

Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla Becky Lawton

Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla

Mores, síndria i gelat de vainilla. Quina combinació! 

05 Melmelada de síndria

Melmelada de síndria Becky Lawton

Melmelada de síndria

Si us heu despertat amb ganes de cuinar i voleu aprofitar, de debò, la síndria que acabeu de comprar, no dubteu més i feu melmelada! 

06 Mousse de síndria

Mousse de síndria

Mousse de síndria

Mousse de síndria? Doncs sí, per què no? Està boníssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto