CUINA.CAT
10/08/2020La síndria és una fruita absolutament versàtil. Ens la podem menjar crua, per postres, però també utilitzar-la per fer mousse, melmelada, gelat o gaspatxo, per exemple.
Síndria a la planxa amb xocolata
D'acord. No és la manera més habitual de menjar un tros de síndria però s'ha de provar. Més que res perquè el resultat, sorprèn. I sí, està bo. Molt.
Gaspatxo de maduixes i síndria AJJ Estudi
Una recepta refrescant ideal per a l'estiu. Una manera diferent de fer i prendre el gaspatxo.
Sopa de burrata
En dolç i en salat. La síndria és una fruita súper versàtil.
Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla Becky Lawton
Mores, síndria i gelat de vainilla. Quina combinació!
Melmelada de síndria Becky Lawton
Si us heu despertat amb ganes de cuinar i voleu aprofitar, de debò, la síndria que acabeu de comprar, no dubteu més i feu melmelada!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.