Troba la teva recepta

Snacks de Nadal

Feu que els àpats vagin 'in crescendo'

CUINA.CAT

16/12/2019

Són la porta d'entrada al gran dinar de l'any. Per començar els àpats festius de la millor manera, us proposem quatre entrants molt originals i fàcils de fer -perquè no hàgiu de passar encara més hores a la cuina- i aperitius per maridar-los.

01 Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

El menjar també entra pels ulls, en aquesta ocasió la forma és molt divertida i desperta curiositat i ganes de tastar-lo tot d'una. El millor és que el gust no us decebrà!

Llegiu la recepta completa

02 Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons AJJ Estudi

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

No és gaire difícil estimar el foie-gras, però us pot resultar complicat imaginar-lo dins d'una mànega de pastisseria. Si voleu aprendre a fer crema de foie i tastar-la sobre una rodanxa de moniato, elaboreu aquest deliciós snack.

Llegiu la recepta completa

03 Tacos de remolatxa farcits de guacamole

Tacos de remolatxa farcits de guacamole AJJ Estudi

'Tacos' de remolatxa farcits de guacamole

Els colors del Nadal són el vermell i el verd, i aquest plat no podia representar-ho millor! Remolatxa pel roig i alvocat, coriandre, raves i ruca pel verd. És sa i, a més, queda molt vistós gràcies al caviar d'oli que incorpora.

Llegiu la recepta completa

04 Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó

Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó AJJ Estudi

Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó

Les vieires es maceren en suc de llimona, llima i vinagre d'arròs, es munten sobre una maionesa i a sobre s'hi col·loquen els ous de salmó, els daus de pa de sègol i els brots verds. Com a recipient es poden utilitzar unes culleres amples o les mateixes petxines, us recomanem fer-ho sobre aquestes segones, ja que el resultat és molt més marí!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Cuina de mercat amb productes de temporada 2020

Els dilluns, de 9.30 a 11.15 h, podreu gaudir de tallers de cuina amb productes de temporada de la mà d'Escola...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto