Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Snacks de Nadal

Feu que els àpats vagin 'in crescendo'

CUINA.CAT

16/12/2019

Són la porta d'entrada al gran dinar de l'any. Per començar els àpats festius de la millor manera, us proposem quatre entrants molt originals i fàcils de fer -perquè no hàgiu de passar encara més hores a la cuina- i aperitius per maridar-los.

01 Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

El menjar també entra pels ulls, en aquesta ocasió la forma és molt divertida i desperta curiositat i ganes de tastar-lo tot d'una. El millor és que el gust no us decebrà!

Llegiu la recepta completa

02 Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons AJJ Estudi

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

No és gaire difícil estimar el foie-gras, però us pot resultar complicat imaginar-lo dins d'una mànega de pastisseria. Si voleu aprendre a fer crema de foie i tastar-la sobre una rodanxa de moniato, elaboreu aquest deliciós snack.

Llegiu la recepta completa

03 Tacos de remolatxa farcits de guacamole

Tacos de remolatxa farcits de guacamole AJJ Estudi

'Tacos' de remolatxa farcits de guacamole

Els colors del Nadal són el vermell i el verd, i aquest plat no podia representar-ho millor! Remolatxa pel roig i alvocat, coriandre, raves i ruca pel verd. És sa i, a més, queda molt vistós gràcies al caviar d'oli que incorpora.

Llegiu la recepta completa

04 Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó

Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó AJJ Estudi

Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó

Les vieires es maceren en suc de llimona, llima i vinagre d'arròs, es munten sobre una maionesa i a sobre s'hi col·loquen els ous de salmó, els daus de pa de sègol i els brots verds. Com a recipient es poden utilitzar unes culleres amples o les mateixes petxines, us recomanem fer-ho sobre aquestes segones, ja que el resultat és molt més marí!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto