CUINA.CAT
08/12/2022Són la porta d'entrada al gran dinar de l'any. Per començar els àpats festius de la millor manera, us proposem quatre entrants molt originals i fàcils de fer -perquè no hàgiu de passar encara més hores a la cuina- i aperitius per maridar-los.
Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi
El menjar també entra pels ulls, en aquesta ocasió la forma és molt divertida i desperta curiositat i ganes de tastar-lo tot d'una. El millor és que el gust no us decebrà!
Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons AJJ Estudi
No és gaire difícil estimar el foie-gras, però us pot resultar complicat imaginar-lo dins d'una mànega de pastisseria. Si voleu aprendre a fer crema de foie i tastar-la sobre una rodanxa de moniato, elaboreu aquest deliciós snack.
Tacos de remolatxa farcits de guacamole AJJ Estudi
Els colors del Nadal són el vermell i el verd, i aquest plat no podia representar-ho millor! Remolatxa pel roig i alvocat, coriandre, raves i ruca pel verd. És sa i, a més, queda molt vistós gràcies al caviar d'oli que incorpora.
Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó AJJ Estudi
Les vieires es maceren en suc de llimona, llima i vinagre d'arròs, es munten sobre una maionesa i a sobre s'hi col·loquen els ous de salmó, els daus de pa de sègol i els brots verds. Com a recipient es poden utilitzar unes culleres amples o les mateixes petxines, us recomanem fer-ho sobre aquestes segones, ja que el resultat és molt més marí!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: