Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torrons casolans

Aprèn a fer tres receptes d'aquests dolços

CUINA.CAT

11/12/2019

Avellanes, ametlles i nous. Tres varietats de fruita seca per a tres torrons clàssics. Al desembre no poden faltar aquests dolços típics del Nadal, que a més a més poden ser un regal gastronòmic perfecte!

01 Torró de nata i nous

Torró de nata i nous Becky Lawton

Torró de nata i nous

Si sou amants de les nous, aquest és el vostre torró! Fer-lo és més senzill del que us imagineu, heu de fer un almívar amb el sucre, la nata i la llet i posteriorment afegir-hi l'ametlla i les nous en pols. Això sí, cal que sigueu pacients i el deixeu reposar a la nevera durant 24 hores.

Llegiu la recepta completa

02 Torró tou amb crema cremada

Torró tou amb crema cremada Becky Lawton

Torró tou amb crema cremada

Per al torró tou amb crema cremada heu de fer dues elaboracions paral·leles; per una banda, el torró, i per l'altra, la crema que cobrirà la part exterior (recordeu que ha de quedar com una textura pastosa semblant a la plastilina). L'últim pas i el més divertit és cremar la crema, ho podeu fer amb un bufador o amb una espàtula de metall.

Llegiu la recepta completa

03 Torró dur (estil Agramunt)

Torró dur (estil Agramunt) Becky Lawton

Torró del dur (tipus Agramunt)

Si sou dels que compreu el torró d'Agramunt, típic de Catalunya, característic per la seva forma rodona, esteu d'enhorabona perquè ara coneixereu com es fa. Només es necessiten set ingredients: mel, sucre, aigua, clares d'ou, cremor tàrtar, avellanes torrades i hòsties de pa d'àngel.

Llegiu la recepta completa

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto