CUINA.CAT
11/12/2019Avellanes, ametlles i nous. Tres varietats de fruita seca per a tres torrons clàssics. Al desembre no poden faltar aquests dolços típics del Nadal, que a més a més poden ser un regal gastronòmic perfecte!
Torró de nata i nous Becky Lawton
Si sou amants de les nous, aquest és el vostre torró! Fer-lo és més senzill del que us imagineu, heu de fer un almívar amb el sucre, la nata i la llet i posteriorment afegir-hi l'ametlla i les nous en pols. Això sí, cal que sigueu pacients i el deixeu reposar a la nevera durant 24 hores.
Torró tou amb crema cremada Becky Lawton
Per al torró tou amb crema cremada heu de fer dues elaboracions paral·leles; per una banda, el torró, i per l'altra, la crema que cobrirà la part exterior (recordeu que ha de quedar com una textura pastosa semblant a la plastilina). L'últim pas i el més divertit és cremar la crema, ho podeu fer amb un bufador o amb una espàtula de metall.
Torró dur (estil Agramunt) Becky Lawton
Si sou dels que compreu el torró d'Agramunt, típic de Catalunya, característic per la seva forma rodona, esteu d'enhorabona perquè ara coneixereu com es fa. Només es necessiten set ingredients: mel, sucre, aigua, clares d'ou, cremor tàrtar, avellanes torrades i hòsties de pa d'àngel.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.