Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres receptes imprescindibles del CUINA de novembre

Les propostes que no us podeu perdre de la revista d'aquest mes

02/11/2021

Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de receptes que no us imagineu amb moniato fins a elaboracions fetes al forn amb paelles, dolços balears i alguns plats italoamericans que assaborien els gàngsters de Nova York. També trobareu idees per fer melmelada a casa i els quatre plats d'un menú casolà completíssim que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar. Ja ho sabeu, només cal que aneu al quiosc i descobrireu propostes saboroses per fer a casa o recomanacions per sortir a degustar-les en alguns dels molts restaurants del nostre país.

01 Espaguetis amb mandonguilles

Espaguetis amb mandonguilles Becky Lawton

Espaguetis amb mandonguilles

Us hem de confessar que aquesta imatge, tot i que poc ortodoxa per a una revista de cuina, ens encanta. I és que va que ni pintada per obrir el reportatge dedicat a la cuina de la 'famiglia', quatre propostes gastronòmiques de tradició italoamericana que de ben segur menjaven els gàngsters de mitjan segle passat a Nova York. La màfia també menja i ho fa amb plats tan suggeridors com pasta 'alla Norma', peix espasa a la siciliana, vedella a la marsala i, és clar, 'cannoli'! Si voleu gaudir de la cuina com uns autèntics mafiosos, ja ho sabeu, correu al quiosc i prepareu les receptes que Eva G. Hausmann ens ha cuinat per al número de novembre.

02 Moniatos farcits de botifarra blanca, poma i nous

Moniatos farcits de botifarra blanca, poma i nous

Moniatos farcits de botifarra blanca, poma i nous

Aquests moniatos farcits de botifarra blanca, poma i nous són una de les quatre propostes que Pol Leiva ens fa en el tema de portada del CUINA de novembre. Un tubercle de moda, que té més opcions a la cuina de les que us imaginàveu. Més enllà de ser un dels ingredients imprescindibles de la festa gastronòmica de la castanyada, el moniato és el germà dolç de la patata i, en moltes receptes, podem canviar-ne l'un per l'altre. El podeu fer servir tant en receptes dolces com salades. Doneu-li una oportunitat i descobriu algunes de les moltes opcions culinàries que ofereix!

03 Fonoll amb gelat

Fonoll amb gelat Anna Garcia Frigola

Fonoll amb gelat

I acabem amb les postres del menú casolà que Francesc Murgadas cuina cada mes per a la revista. Unes postres molt originals, ja que combinen gelat de vainilla amb fonoll, un bulb carnós similar a l'api que no se sol fer servir en aquest tipus de plats. La proposta de Murgadas és, però, sorprenent i deliciosa, amb un toc anisat –gràcies al licor pastís– que no us deixarà indiferents. Si voleu cuinar el menú de novembre sencer, al CUINA trobareu les receptes de l'entrant (gambes amb cítric), el primer plat (crema d'alvocat) i el plat principal (salmó farcit). Que vagi de gust!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: