Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de crestes d'arreu del món fins a plats amb llenguado, postres i melmelades i conserves que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar. Ja ho sabeu, comenceu el curs –laboral o escolar– amb moltíssimes ganes de cuinar!
Quètxup Enrique Marco
De conserves, n'hi ha de molts tipus, i la melmelada de tomàquet és una opció molt encertada. Maria Soler, però, fa un pas més enllà i ens proposa elaborar un quètxup casolà, pràctic i boníssim. Però no és l'única recepta que trobareu a la revista, ja que la Maria també ens explica com podem fer melmelada de figues amb pebre, melmelada de móres i un agredolç de préssec.
Crestes de bacallà amb samfaina Becky Lawton
La segona proposta que us fem arribar són unes crestes a la catalana, amb allioli d’olives i julivert, que no podeu deixar de tastar. Us encantaran. A la revista, però, trobareu també altres propostes internacionals (amb receptes de l'Argentina, l'Índia i Grècia) que posen en relleu que, de crestes, se'n fan a tot arreu.
'Cassata' Becky Lawton
I la tercera i última proposta que us volem destacar del CUINA de setembre són unes postres italianes que, com sempre, Gemma Clofent ens presenta temptadores i llamineres. La 'cassata' és un pastís tradicional de la cuina siciliana amb 'ricotta' i fruita confitada, com a ingredients destacats. És una recepta senzilla, però de resultat espectacular. Si us agraden les postres italianes, a la revista també us mostrem com podeu preparar 'cannoli' i 'crostata', un pastís que els italians mengen sovint per esmorzar.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.