Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres receptes imprescindibles del CUINA de setembre

Les propostes que no us podeu perdre de la revista d'aquest mes

31/08/2021

Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de crestes d'arreu del món fins a plats amb llenguado, postres i melmelades i conserves que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar. Ja ho sabeu, comenceu el curs –laboral o escolar– amb moltíssimes ganes de cuinar!

01 Quètxup

Quètxup Enrique Marco

Quètxup

De conserves, n'hi ha de molts tipus, i la melmelada de tomàquet és una opció molt encertada. Maria Soler, però, fa un pas més enllà i ens proposa elaborar un quètxup casolà, pràctic i boníssim. Però no és l'única recepta que trobareu a la revista, ja que la Maria també ens explica com podem fer melmelada de figues amb pebre, melmelada de móres i un agredolç de préssec.

02 Crestes de bacallà amb samfaina

Crestes de bacallà amb samfaina Becky Lawton

Crestes de bacallà amb samfaina

La segona proposta que us fem arribar són unes crestes a la catalana, amb allioli d’olives i julivert, que no podeu deixar de tastar. Us encantaran. A la revista, però, trobareu també altres propostes internacionals (amb receptes de l'Argentina, l'Índia i Grècia) que posen en relleu que, de crestes, se'n fan a tot arreu.

03 'Cassata'

'Cassata' Becky Lawton

'Cassata'

I la tercera i última proposta que us volem destacar del CUINA de setembre són unes postres italianes que, com sempre, Gemma Clofent ens presenta temptadores i llamineres. La 'cassata' és un pastís tradicional de la cuina siciliana amb 'ricotta' i fruita confitada, com a ingredients destacats. És una recepta senzilla, però de resultat espectacular. Si us agraden les postres italianes, a la revista també us mostrem com podeu preparar 'cannoli' i 'crostata', un pastís que els italians mengen sovint per esmorzar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: