Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Verdures a la brasa

Barbacoes a punt i que comenci la màgia!

CUINA.CAT

19/06/2024

Un bon foc, fet amb llenya o carbó i una graella són els elements necessaris per cuinar amb aquesta tècnica ancestral: fa un milió d’anys que la fem servir! I bé que s’ho val! És vàlida per coure qualsevol tipus d’ingredients. En aquest receptari ens centrem en els vegetals i us avancem quatre receptes de la novetat editorial 'En busca del fuego: la cocina más elemental', de Lennox Hastie. 

01 Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Daureu primer les avellanes i, posteriorment, la coliflor untada amb greix de vedella en una paella de ferro. Serviu-ho conjuntament amb el greix i el vinagre que quedi a la cassola. Que aprofiti!

Llegiu la recepta completa

02 Els calçots són una menja popular

Els calçots són una menja popular

Calçots amb romesco

I una recepta clàssica. Tingueu a mà bons sarments, branques de ceps o parres per fer la brasa. Aquests faran que la flama duri entre 10 i 15 minuts i, a més, aportaran als calçots un sabor excepcional. 

Llegiu la recepta completa

03 Piperrada

Piperrada

Piperrada

Aquest plat és típic del País Basc porta pebrots verds i vermells, ceba, tomàquet i ous ferrats. Cuinar-lo us serà senzill; assaborir-lo, també, però abans haureu de passar per un pas complicat: servir-lo... com tot està enganxat, dividir-lo en racions requereix d'una certa traça.

Llegiu la recepta completa

04 Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Qui digui que les verdures són insípides és que no ha entès de què va tot això! Fixeu-vos, un bon acompanyament, anxoves, crostonets i un bon condiment, crema d'ou, són el truc!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: