Troba la teva recepta

Verdures a la brasa

Barbacoes a punt i que comenci la màgia!

CUINA.CAT

30/01/2020

Un bon foc, fet amb llenya o carbó i una graella són els elements necessaris per cuinar amb aquesta tècnica ancestral: fa un milió d’anys que la fem servir! I bé que s’ho val! És vàlida per coure qualsevol tipus d’ingredients. En aquest receptari ens centrem en els vegetals i us avancem quatre receptes de la novetat editorial 'En busca del fuego: la cocina más elemental', de Lennox Hastie. 

01 Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Coliflor amb greix de vedella i avellanes

Daureu primer les avellanes i, posteriorment, la coliflor untada amb greix de vedella en una paella de ferro. Serviu-ho conjuntament amb el greix i el vinagre que quedi a la cassola. Que aprofiti!

Llegiu la recepta completa

02 Calçots amb romesco

Calçots amb romesco

Calçots amb romesco

I una recepta clàssica. Tingueu a mà bons sarments, branques de ceps o parres per fer la brasa. Aquests faran que la flama duri entre 10 i 15 minuts i, a més, aportaran als calçots un sabor excepcional. 

Llegiu la recepta completa

03 Piperrada

Piperrada

Piperrada

Aquest plat és típic del País Basc porta pebrots verds i vermells, ceba, tomàquet i ous ferrats. Cuinar-lo us serà senzill; assaborir-lo, també, però abans haureu de passar per un pas complicat: servir-lo... com tot està enganxat, dividir-lo en racions requereix d'una certa traça.

Llegiu la recepta completa

04 Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Cabdells de Tudela amb anxoves i rovell d'ou fumat

Qui digui que les verdures són insípides és que no ha entès de què va tot això! Fixeu-vos, un bon acompanyament, anxoves, crostonets i un bon condiment, crema d'ou, són el truc!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto