Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la melmelada: caramel·litzeu el sucre, aboqueu-hi el vinagre i reduïu-ho 2 min. Afegiu-hi la pasta d’olives, feu-li unes voltes, retireu-ho del foc i tritureu-ho amb l’ajut d’un túrmix.
  2. Per al cruixent: estireu la pasta fil·lo, disposeu-hi en una banda l’avellana i aneu-ho enrotllant. Segelleu el rotllet amb ou, empolseu-lo amb sucre de llustre i coeu-ho al forn a 180 ºC.
  3. Muntatge: gratineu el formatge. Feu uns cordons de melmelada al plat. Al mig, munteu una barreja d’amanides, el tomàquet i la ceba. Al costat feu uns nius amb el pebrot i el mango i disposeu al damunt el formatge gratinat, les herbes fresques i el sèsam. Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb el cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto