Troba la teva recepta

El diumenge vam fer la trobada d’estiu a la Roureda, que fem cada any amb la penya de Sabadell. Com que érem força colla, de postres vaig fer un parell de pastissos, aquesta bavaresa i un altre de xocolata. Aquest any la trobada va ser molt relaxada, sense excursions ni escalades matinals. Ens vam dedicar a descansar i fer petar la xerrada mentre gaudíem de la casa i l’entorn. Això sí, va haver-hi remullada general i activitats lúdiques per als més actius. En resum, un dia molt agradable amb els amics!

Per dinar, vam fer carn a la brasa, molt ben cuita pel Joan i en Pol, dos voluntaris molt soferts. Per acompanyar la carn hi havia escalivada, seques i amanida variada. I de postres… un pastís fresquet, lleuger, àcid i poc dolç, ideal com a postres després d’un dinar contundent. Deliciós!

Preparació

  • Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu els ous, el sucre i el suc de taronja. Poseu la barreja en un cassó al foc, remenant-ho contínuament, fins que agafi una mica de consistència (no ha d’arribar a bullir). Traieu-ho del foc i foneu-hi la gelatina escorreguda. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  • Semimunteu la nata i incorporeu-la amb moviments suaus a la crema de taronja.
  • Aboqueu la mescla en un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto