Troba la teva recepta

El diumenge vam fer la trobada d’estiu a la Roureda, que fem cada any amb la penya de Sabadell. Com que érem força colla, de postres vaig fer un parell de pastissos, aquesta bavaresa i un altre de xocolata. Aquest any la trobada va ser molt relaxada, sense excursions ni escalades matinals. Ens vam dedicar a descansar i fer petar la xerrada mentre gaudíem de la casa i l’entorn. Això sí, va haver-hi remullada general i activitats lúdiques per als més actius. En resum, un dia molt agradable amb els amics!

Per dinar, vam fer carn a la brasa, molt ben cuita pel Joan i en Pol, dos voluntaris molt soferts. Per acompanyar la carn hi havia escalivada, seques i amanida variada. I de postres… un pastís fresquet, lleuger, àcid i poc dolç, ideal com a postres després d’un dinar contundent. Deliciós!

Preparació

  • Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu els ous, el sucre i el suc de taronja. Poseu la barreja en un cassó al foc, remenant-ho contínuament, fins que agafi una mica de consistència (no ha d’arribar a bullir). Traieu-ho del foc i foneu-hi la gelatina escorreguda. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  • Semimunteu la nata i incorporeu-la amb moviments suaus a la crema de taronja.
  • Aboqueu la mescla en un motlle de silicona i reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto