Preparació
- Per a la llet d’ametlles: tritureu les ametlles amb aigua i deixeu-ho reposar 3 h. Reserveu-ho.
- Per al menjar blanc: coleu la llet d’ametlles que heu preparat anteriorment i barregeu-la amb el sucre, el midó, la sal, la canyella i la llimona.
- Poseu-ho al foc i feu-ho bullir 5 min.
- Per al bescuit: foneu la mantega i la xocolata a foc suau o al bany maria.
- Barregeu-hi el sucre i els rovells d’ou i remeneu-ho. Poseu-hi el cacau, la farina i l’impulsor.
- Munteu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot, coeu-ho al forn en un motlle encamisat entre 15 i 20 min a 160 ºC.
- Muntatge: serviu el bescuit tebi amb la crema freda, cacau en pols i canonets de xocolata. Opcionalment, acabeu-ho amb una cirereta verda confitada.