Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: tritureu les ametlles amb aigua i deixeu-ho reposar 3 h. Reserveu-ho. 
  2. Per al menjar blanc: coleu la llet d’ametlles que heu preparat anteriorment i barregeu-la amb el sucre, el midó, la sal, la canyella i la llimona. 
  3. Poseu-ho al foc i feu-ho bullir 5 min. 
  4. Per al bescuit: foneu la mantega i la xocolata a foc suau o al bany maria. 
  5. Barregeu-hi el sucre i els rovells d’ou i remeneu-ho. Poseu-hi el cacau, la farina i l’impulsor. 
  6. Munteu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot, coeu-ho al forn en un motlle encamisat entre 15 i 20 min a 160 ºC. 
  7. Muntatge: serviu el bescuit tebi amb la crema freda, cacau en pols i canonets de xocolata. Opcionalment, acabeu-ho amb una cirereta verda confitada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: