Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum, barregeu-los amb la farina tamisada. Poseu-ho en un motlle i coeu-ho 15 min a 180 ºC. 
  2. Per a l’almívar: bulliu els ingredients de l’almívar i deixeu-los refredar. 
  3. Per al borratxo: talleu el pa de pessic en porcions i banyeu-les en el xarop de rom 30 min i, finalment, escorreu-les. 
  4. Per al plàtan al caramel: talleu el plàtan al llarg i salteu-lo en una paella antiadherent sense oli. 
  5. Per a la salsa de vainilla: bulliu els ingredients i deixeu-los refredar. 
  6. Salseu els plats de postres amb salsa de vainilla, al centre poseu-hi una porció de borratxo de rom i al damunt el plàtan saltat i el gelat de nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto