Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta és la recepta publicada al CUINA, un deliciós i senzill pastís de xocolata blanca farcit de fruita vermella.

Divendres passat va venir a casa la meva fillola Olga, amb qui ja hem fet moltes coses a la cuina. Aprofitant que tenia aquesta ajudant tan bona, vam fer la recepta d'El petit xef, la secció que cada mes dedica la revista CUINA a una recepta infantil que elabora el xef Pep Nogué.

Aquest brownie és molt senzill i ràpid de fer, vistós i molt bo. Com que no porta gens de sucre, queda poc dolç (pel meu gust, li afegiria una cullerada de sucre) i el contrast àcid de les maduixes dona una frescor deliciosa al pastís. Què més necessiteu per provar-lo?

Preparació

  1. Renteu els maduixots i traieu-ne el peduncle.
  2. Barregeu el rovell d'ou amb la cobertura blanca fosa.
  3. Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanquinosa i esponjosa.
  4. A part, munteu la clara al punt de neu.
  5. Mescleu el rovell amb la xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament.
  6. Incorporeu-hi en dues vegades la clara muntada. Al final, incorporeu-hi la farina i mescleu-ho delicadament.
  7. Poseu en un motlle prèviament encamisat un fons d'un centímetre de crema. Distribuïu els maduixots per tota la plàtera i torneu-hi a posar una altra capa de brownie.
  8. Coeu-ho 20 min a 180 ºC. Una vegada cuit, traieu el brownie del motlle, poseu-lo en una safata i serviu-lo tebi o fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto