Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: amb un robot de cuina, tritureu els festucs fins a fer-los pols.
  2. Munteu els quatre ous amb el sucre.
  3. Incorporeu-hi l’oli i la pasta de festucs.
  4. Barregeu els elements secs (farina, festucs triturats, sal i impulsor) i aneu-los incorporant a la massa, alternant-los amb la llet evaporada.
  5. Aboqueu la massa en el motlle encamisat amb oli i farina. Coeu-ho 45 min a 170 ºC.
  6. Deixeu-lo refredar 15 min sobre una reixeta i desemmotlleu-lo tot capgirant-lo.
  7. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida i aboqueu-la sobre la xocolata i la pasta de festucs. Barregeu-ho i banyeu el 'bundt cake' amb la cobertura a 40 ºC. Piqueu els festucs i poseu-los a sobre de la cobertura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: