Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba i demaneu a un adult que us ajudi a sofregir-la a foc lent, uns 10 min, fins que quedi ben toveta i confitada.
  2. Tritureu els cigrons amb el formatge d’untar i una cullerada d’oli d’oliva.
  3. Barregeu-ho bé amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes amb la barreja i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Demaneu ajuda per fregir les boletes en oli d’oliva calent abundant. Com els cigrons ja són cuits, simplement interessa que els bunyols agafin un to torrat.
  6. Un cop fregits, ja podeu servim els bunyols, acompanyats amb una mica de maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: