Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu la base d’un motlle desmuntable amb melindros, tant la base com els laterals.
  2. En un bol amb aigua freda, hidrateu les làmines de gelatina durant 5-7 min.
  3. En un cassó, bulliu-hi la llet amb la canyella i la pela de llimona.
  4. Deixeu-ho refredar del tot i coleu-ho. Separeu la llet en dues parts iguals.
  5. En un cassó, poseu una part de llet amb el sucre i el midó, ben dissolt.
  6. Poseu el cassó al foc i remeneu fins que comenci a bullir.
  7. Fora del foc, aboqueu l'altra part de llet freda dins el cassó. Afegiu-hi els rovells d'ou i passeu-ho pel túrmix fins a aconseguir una mescla homogènia.
  8. Torneu a posar el cassó al foc fins que espesseixi.
  9. Passeu-ho per un colador xinès i afegiu-hi les làmines de gelatina prèviament hidratades.
  10. Remeneu-ho fins a aconseguir que la gelatina es dissolgui del tot i quedi ben barrejat. Deixeu-ho temperar i aboqueu-ho al damunt de la base de melindros. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  11. Desmotlleu la Carlota amb cura i lligueu-la amb una cinta maca, com és típic en aquestes postres.
  12. Decoreu-la amb fruits vermells.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: