Preparació
- Folreu la base d’un motlle desmuntable amb melindros, tant la base com els laterals.
- En un bol amb aigua freda, hidrateu les làmines de gelatina durant 5-7 min.
- En un cassó, bulliu-hi la llet amb la canyella i la pela de llimona.
- Deixeu-ho refredar del tot i coleu-ho. Separeu la llet en dues parts iguals.
- En un cassó, poseu una part de llet amb el sucre i el midó, ben dissolt.
- Poseu el cassó al foc i remeneu fins que comenci a bullir.
- Fora del foc, aboqueu l'altra part de llet freda dins el cassó. Afegiu-hi els rovells d'ou i passeu-ho pel túrmix fins a aconseguir una mescla homogènia.
- Torneu a posar el cassó al foc fins que espesseixi.
- Passeu-ho per un colador xinès i afegiu-hi les làmines de gelatina prèviament hidratades.
- Remeneu-ho fins a aconseguir que la gelatina es dissolgui del tot i quedi ben barrejat. Deixeu-ho temperar i aboqueu-ho al damunt de la base de melindros. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
- Desmotlleu la Carlota amb cura i lligueu-la amb una cinta maca, com és típic en aquestes postres.
- Decoreu-la amb fruits vermells.