Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les peces de galeta: amb les varetes elèctriques, bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia.
    Incorporeu-hi l’ou i bateu-ho fins que s’integri bé.
  2. Incorporeu-hi la meitat de la farina, amb la sal i les espècies. Incorporeu-hi la llet i després la resta de la farina. Pot ser que necessiti una mica més de llet. Separeu la massa en dues o tres parts, emboliqueu-la amb film i reserveu-la a la nevera un parell d’hores.
  3. Estireu la massa amb un corró entre dos papers de forn, a un gruix de 4 mm. Reserveu la massa estirada al congelador.
  4. Ben congelada, talleu les diverses peces de la caseta, amb l’ajut de la plantilla, un regle i un ganivet. Si durant el procés es descongela la massa, torneu-la a deixar una estona al congelador. Reserveu les peces tallades al congelador.
  5. Escalfeu el forn a 190 ºC i coeu les galetes directament congelades uns 12-15 min. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
  6. Per a la glaça reial: amb les varetes elèctriques bateu les clares amb la meitat del sucre tamisat. Aneu-hi incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada. És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un enllaç a un tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial.
  7. Muntatge: decoreu les parets i la teulada amb la glaça reial.
  8. Enganxeu, d’una en una, les parets de la casa amb la glaça reial. Cal mantenir la pressió fins que s’asseca la glaça abans d’enganxar la següent.
  9. Enganxeu la teulada. Col·loqueu els totxos a la part superior i la xemeneia. Enganxeu els Lacasitos a les teules.
  10. Tenyiu el coco de color verd, simulant l’herba.
  11. Col·loqueu la base de pa de pessic sobre la safata. Poseu-hi la casa a sobre i cobriu el voltant amb el coco ratllat.
  12. Formeu el camí d’entrada amb la rajola de xocolata. Decoreu tot el voltant amb el para-sol, les flors i els elements que tingueu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto