Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les peces de galeta: amb les varetes elèctriques, bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia.
    Incorporeu-hi l’ou i bateu-ho fins que s’integri bé.
  2. Incorporeu-hi la meitat de la farina, amb la sal i les espècies. Incorporeu-hi la llet i després la resta de la farina. Pot ser que necessiti una mica més de llet. Separeu la massa en dues o tres parts, emboliqueu-la amb film i reserveu-la a la nevera un parell d’hores.
  3. Estireu la massa amb un corró entre dos papers de forn, a un gruix de 4 mm. Reserveu la massa estirada al congelador.
  4. Ben congelada, talleu les diverses peces de la caseta, amb l’ajut de la plantilla, un regle i un ganivet. Si durant el procés es descongela la massa, torneu-la a deixar una estona al congelador. Reserveu les peces tallades al congelador.
  5. Escalfeu el forn a 190 ºC i coeu les galetes directament congelades uns 12-15 min. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
  6. Per a la glaça reial: amb les varetes elèctriques bateu les clares amb la meitat del sucre tamisat. Aneu-hi incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada. És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un enllaç a un tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial.
  7. Muntatge: decoreu les parets i la teulada amb la glaça reial.
  8. Enganxeu, d’una en una, les parets de la casa amb la glaça reial. Cal mantenir la pressió fins que s’asseca la glaça abans d’enganxar la següent.
  9. Enganxeu la teulada. Col·loqueu els totxos a la part superior i la xemeneia. Enganxeu els Lacasitos a les teules.
  10. Tenyiu el coco de color verd, simulant l’herba.
  11. Col·loqueu la base de pa de pessic sobre la safata. Poseu-hi la casa a sobre i cobriu el voltant amb el coco ratllat.
  12. Formeu el camí d’entrada amb la rajola de xocolata. Decoreu tot el voltant amb el para-sol, les flors i els elements que tingueu.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: