Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cireres i espinyoleu-les.
  2. En una paella, torreu les ametlles sense afegir-hi greix. Piqueu-les amb un ganivet, amb els festucs, que no quedin gaire fins.
  3. En un bol, poseu la farina, la pols d’ametlla, el sucre i sal. Barregeu-ho i aneu-hi incorporant els ous d’un en un, tot treballant-ho.
  4. Al final, afegiu-hi la llet i, quan tingueu una mescla homogènia, la nata líquida.
  5. Unteu un motlle de forn generosament amb mantega. Escalfeu el forn.
  6. Barregeu les cireres amb la pasta anterior, aboqueu-ho al motlle i espolseu-hi la picada de festucs i ametlles pel damunt. Coeu-ho al forn 35 min.
  7. Presenteu-ho a taula en el mateix motlle, una mica entebeït.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto