Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la pasta com si fos pa. Dissoleu l'ou amb l'aigua, l'oli i el sucre. A banda, desfeu el llevat en un poquet d'aigua tèbia i l'aboqueu-ho a la mescla anterior.
  2. Afegiu-hi la farina i treballeu la pasta a la taula uns 5 min fins que quedi compacta. Deixeu-ho reposar en un bloc uns 30 min.
  3. A continuació, en una llanda untada amb oli, esteneu la pasta de manera ben fina amb els dits.
  4. Talleu la fruita de temporada ben fina per tal de cobrir la superfície de la pasta. Ensucreu i deixeu que la pasta torni a bufar.
  5. Enforneu-ho amb més calor a la part inferior del forn durant 25 min a 185 ºC.
  6. Traieu-ho del forn, afegiu-hi una mica de sucre -si la fruita ho necessita- i empolseu-hi canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

12 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto