Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la fruita a quadrats d’1 cm. Afegiu-hi una mica de sal i canyella.
  2. Poseu-ho en un bol força gran. Afegiu-hi els flocs de civada, la farina, la pela de taronja i la fruita seca.
  3. Barregeu-ho bé i afegiu-hi l’oli i l’aigua. Esteneu-ho en una plata de forn i enforneu-ho a foc baix, 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: