Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la cua de les figues i talleu-les a meitats.
  2. Poseu-les en un bol amb tres parts d’aigua i una part de rom i deixeu-les macerar 24 h. Han de quedar cobertes.
  3. L’endemà, poseu-les a coure a foc mitjà durant 30-45 min, fins que les figues quedin toves. Tot seguit, tritureu-les.
  4. Torneu a posar les figues al foc i afegiu-hi el quilo de sucre. Deixeu-ho coure uns 15 min més.
  5. Afegiu-hi el suc de la llima i deixeu-ho coure 5 min més, remenant-ho amb una espàtula de fusta.
  6. Apagueu el foc i tireu-hi 150 ml de rom. Poseu la barreja en pots esterilitzats. Ompliu-los fins a dalt, tapeu-los i gireu-los. Deixeu-los refredar.
  7. En un parell de dies, ja podeu fer servir la confitura per posar-la al costat del recuit de drap.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: