Consells de cuina La Vanguardia

La foto parla per si sola, un coulant de xocolata per fora i torró per dins. I és que les possibilitats de sabors i combinacions per als coulants són infinites!

Fer coulants és molt fàcil, però cal clavar el punt de cocció. Dependrà del tipus de motlle (cèrcol, metàl·lic, silicona…), la mida del motlle i, evidentment, del forn i del microones. Per això al principi aconsello coure els coulants d’un en un, i anar fent proves fins que trobeu la combinació exacta per al vostre coulant. Quan la tingueu, apunteu-la bé i feu-los sempre així.

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l’interior del coulant: tritureu el torró amb la llet i ompliu unes glaçoneres. Congeleu-ho.
  2. Per al coulant, amb la Kitchenaid munteu els ous amb el sucre durant molta estona, fins que tripliquin el volum.
  3. Foneu la xocolata i la mantega al microones i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  4. Incorporeu la xocolata als ous, amb suavitat. Finalment, incorporeu-hi la farina tamisada, també amb suavitat.
  5. Ompliu els motlles (untats amb mantega i farina) fins a la meitat, col·loqueu-hi un glaçó de torró i acabeu-los d’omplir. Coeu els coulants uns 9 min a 200 ºC (dependrà del forn, el motlle i la mida del coulant). Deixeu-los refredar i congeleu-los.
  6. Al moment de servir, escalfar els coulants directament congelats entre 30 segons i un minut al microones (depèn de la potència del microones) i servir immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto