Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu per la meitat el canonet de vainilla i traieu-ne amb la punta d’un ganivet la polpa.
  2. Poseu a bullir la llet d’ovella ripollesa amb la polpa de la vainilla.
  3. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i tireu-hi els rovells amb el sucre, remeneu-ho i coleu-ho.
  4. Poseu-ho en uns recipients de ceràmica o vidre de mida individual (100 g) i poseu-los a coure al forn 45-60 min a 85 ºC. El temps depèn de la mida del recipient.
  5. Feu la prova de l’agulla per saber si és cuit. Arribats a aquest punt, deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera.
  6. Per als maduixots estofats: renteu els maduixots. Agafeu-ne la meitat i poseu-los en una plàtera de forn amb el sucre i la pellofa de la vainilla.
  7. Tapeu-los amb plàstic film i poseu-los al forn 2 h a 85 ºC.
  8. Tot seguit, coleu-los amb cura que no s’aixafin. Us ha de quedar una infusió transparent i vermellosa. Deixeu-la refredar i reserveu-la a la nevera.
  9. Per servir-ho, talleu els maduixots que us queden a daus i mescleu-los amb la infusió de maduixots. Poseu-ho al damunt de la crema de vainilla i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto