Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa: tamiseu la farina i el Royal. Tritureu ous, sucre i sal. Afegiu-hi la pols tamisada, la llet, pols d’ametlla i mantega líquida. Reserveu-ho en fred 24 h. Ompliu un motlle amb la barreja i enforneu-lo 12 min a 200 ºC. 
  2. Per al fonoll: renteu i raspalleu el fonoll. Talleu-lo fi i coeu-lo al dente. Feu un xarop amb l’aigua i la meitat de sucre. Bulliu-ho 15 min. Afegiu-hi l’altre sucre i torneu-hi afegint-hi la pell ratllada. Reserveu-ho en fred. 
  3. Per a la xocolata i llimona: foneu la cobertura a 50 ºC. Bulliu la llet i infusioneu la ratlladura 4 min. Passeu-ho pel colador xinès. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. 
  4. Tireu de mica en mica la barreja calenta per sobre de la cobertura fosa. Afegiu-hi la nata líquida i freda. Passeu-ho pel túrmix uns segons. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera. 
  5. Per a la crema: barregeu rovell i sucre, afegiu-hi llet i nata barrejades i calentes i coueu-ho a 85 ºC, fins que napi la cullera. Aneu-ho remenant. Afegiu-hi la cobertura. Bateu-ho. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera.
  6. Muntatge: poseu la crema i, a sobre, el pa, la xocolata i el fonoll.

Més receptes amb Xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

23 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto