Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa: tamiseu la farina i el Royal. Tritureu ous, sucre i sal. Afegiu-hi la pols tamisada, la llet, pols d’ametlla i mantega líquida. Reserveu-ho en fred 24 h. Ompliu un motlle amb la barreja i enforneu-lo 12 min a 200 ºC. 
  2. Per al fonoll: renteu i raspalleu el fonoll. Talleu-lo fi i coeu-lo al dente. Feu un xarop amb l’aigua i la meitat de sucre. Bulliu-ho 15 min. Afegiu-hi l’altre sucre i torneu-hi afegint-hi la pell ratllada. Reserveu-ho en fred. 
  3. Per a la xocolata i llimona: foneu la cobertura a 50 ºC. Bulliu la llet i infusioneu la ratlladura 4 min. Passeu-ho pel colador xinès. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. 
  4. Tireu de mica en mica la barreja calenta per sobre de la cobertura fosa. Afegiu-hi la nata líquida i freda. Passeu-ho pel túrmix uns segons. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera. 
  5. Per a la crema: barregeu rovell i sucre, afegiu-hi llet i nata barrejades i calentes i coueu-ho a 85 ºC, fins que napi la cullera. Aneu-ho remenant. Afegiu-hi la cobertura. Bateu-ho. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera.
  6. Muntatge: poseu la crema i, a sobre, el pa, la xocolata i el fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

12-21 oct

IV Setmana Rosa a Albet i Noya

Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal) torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer...

19-21 oct

IX Mercat de Mercats

Mercat de Mercats torna a ser fidel a la ciutat i celebra la seva novena edició del 19 al 21 d’octubre....

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto