Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa: tamiseu la farina i el Royal. Tritureu ous, sucre i sal. Afegiu-hi la pols tamisada, la llet, pols d’ametlla i mantega líquida. Reserveu-ho en fred 24 h. Ompliu un motlle amb la barreja i enforneu-lo 12 min a 200 ºC. 
  2. Per al fonoll: renteu i raspalleu el fonoll. Talleu-lo fi i coeu-lo al dente. Feu un xarop amb l’aigua i la meitat de sucre. Bulliu-ho 15 min. Afegiu-hi l’altre sucre i torneu-hi afegint-hi la pell ratllada. Reserveu-ho en fred. 
  3. Per a la xocolata i llimona: foneu la cobertura a 50 ºC. Bulliu la llet i infusioneu la ratlladura 4 min. Passeu-ho pel colador xinès. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. 
  4. Tireu de mica en mica la barreja calenta per sobre de la cobertura fosa. Afegiu-hi la nata líquida i freda. Passeu-ho pel túrmix uns segons. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera. 
  5. Per a la crema: barregeu rovell i sucre, afegiu-hi llet i nata barrejades i calentes i coueu-ho a 85 ºC, fins que napi la cullera. Aneu-ho remenant. Afegiu-hi la cobertura. Bateu-ho. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera.
  6. Muntatge: poseu la crema i, a sobre, el pa, la xocolata i el fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto