Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa: tamiseu la farina i el Royal. Tritureu ous, sucre i sal. Afegiu-hi la pols tamisada, la llet, pols d’ametlla i mantega líquida. Reserveu-ho en fred 24 h. Ompliu un motlle amb la barreja i enforneu-lo 12 min a 200 ºC. 
  2. Per al fonoll: renteu i raspalleu el fonoll. Talleu-lo fi i coeu-lo al dente. Feu un xarop amb l’aigua i la meitat de sucre. Bulliu-ho 15 min. Afegiu-hi l’altre sucre i torneu-hi afegint-hi la pell ratllada. Reserveu-ho en fred. 
  3. Per a la xocolata i llimona: foneu la cobertura a 50 ºC. Bulliu la llet i infusioneu la ratlladura 4 min. Passeu-ho pel colador xinès. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. 
  4. Tireu de mica en mica la barreja calenta per sobre de la cobertura fosa. Afegiu-hi la nata líquida i freda. Passeu-ho pel túrmix uns segons. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera. 
  5. Per a la crema: barregeu rovell i sucre, afegiu-hi llet i nata barrejades i calentes i coueu-ho a 85 ºC, fins que napi la cullera. Aneu-ho remenant. Afegiu-hi la cobertura. Bateu-ho. Deixeu-ho cristal·litzar a la nevera.
  6. Muntatge: poseu la crema i, a sobre, el pa, la xocolata i el fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto