Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la nata, la llet, el sucre invertit amb la pela de llimona i taronja i el canonet de canyella.
  2. Barregeu el sucre amb la Maizena i el rovell.
  3. Quan la barreja de llet arrenqui el bull, retireu-la del foc i escaldeu-hi la barreja de rovell. Deixeu-ho infusionar tot junt 10 min.
  4. Coleu-ho en un cassó i porteu-ho a ebullició. Torneu-ho a colar. 
  5. Al bol de la muntadora, amb l’ajuda de la pala, barregeu la crema pastissera fins que estigui a una temperatura de 50 ºC mentre hi aneu afegint la mantega freda.
  6. Deixeu refredar la crema. Poseu-la en una mànega de pastisseria i reserveu-la en fred.

Podeu fer servir aquesta crema per a moltes preparacions dolces, com la greixonera a la catalana de la pàgina 65 del número 261 de CUINA (Juliol - Agost 2022).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: