Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó. Obriu la beina de vainilla i traieu-ne les llavors amb l’ajuda d’una cullera. Afegiu les llavors i la beina a la nata i doneu-li un bull. Quan hagi bullit, retireu-la del foc.
  2. En un bol, bateu els rovells amb els 110 g de sucre. Quan hagin blanquejat i estiguin ben escumosos, afegiu-hi una mica de nata sense deixar-ho de remenar. Aneu-hi afegint la resta de la nata mentre ho barregeu. És important que no aboqueu la nata calenta d’una vegada per no coure els ous.
  3. Coleu la barreja i repartiu-la en 4 minicocotes. Poseu les cocotes en una safata i ompliu-la d’aigua bullent fins a la meitat per fer un bany maria. Enforneu-ho 45 min a 170 º C, escalfor a dalt i a baix.
  4. Traieu les cocotes del forn i deixeu-les refredar. Poseu-les a la nevera fins a l’endemà.
  5. Per fer el caramel, poseu 50 g de sucre en una paella a foc fort. Aneu-ho remenant i quan encara no s’hagi dissolt el sucre del tot tireu-hi la mantega i remeneu-ho. Afegiu-hi les cireres i el kirsch i remeneu-ho uns segons més.
  6. Repartiu el caramel i les cireres en les minicocotes i serviu-les immediatament.

Podeu substituir les cireres per la fruita que més us agradi: taronja, préssec, maduixes… Ja veureu com triomfeu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: