Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó. Obriu la beina de vainilla i traieu-ne les llavors amb l’ajuda d’una cullera. Afegiu les llavors i la beina a la nata i doneu-li un bull. Quan hagi bullit, retireu-la del foc.
  2. En un bol, bateu els rovells amb els 110 g de sucre. Quan hagin blanquejat i estiguin ben escumosos, afegiu-hi una mica de nata sense deixar-ho de remenar. Aneu-hi afegint la resta de la nata mentre ho barregeu. És important que no aboqueu la nata calenta d’una vegada per no coure els ous.
  3. Coleu la barreja i repartiu-la en 4 minicocotes. Poseu les cocotes en una safata i ompliu-la d’aigua bullent fins a la meitat per fer un bany maria. Enforneu-ho 45 min a 170 º C, escalfor a dalt i a baix.
  4. Traieu les cocotes del forn i deixeu-les refredar. Poseu-les a la nevera fins a l’endemà.
  5. Per fer el caramel, poseu 50 g de sucre en una paella a foc fort. Aneu-ho remenant i quan encara no s’hagi dissolt el sucre del tot tireu-hi la mantega i remeneu-ho. Afegiu-hi les cireres i el kirsch i remeneu-ho uns segons més.
  6. Repartiu el caramel i les cireres en les minicocotes i serviu-les immediatament.

Podeu substituir les cireres per la fruita que més us agradi: taronja, préssec, maduixes… Ja veureu com triomfeu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto