Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó. Obriu la beina de vainilla i traieu-ne les llavors amb l’ajuda d’una cullera. Afegiu les llavors i la beina a la nata i doneu-li un bull. Quan hagi bullit, retireu-la del foc.
  2. En un bol, bateu els rovells amb els 110 g de sucre. Quan hagin blanquejat i estiguin ben escumosos, afegiu-hi una mica de nata sense deixar-ho de remenar. Aneu-hi afegint la resta de la nata mentre ho barregeu. És important que no aboqueu la nata calenta d’una vegada per no coure els ous.
  3. Coleu la barreja i repartiu-la en 4 minicocotes. Poseu les cocotes en una safata i ompliu-la d’aigua bullent fins a la meitat per fer un bany maria. Enforneu-ho 45 min a 170 º C, escalfor a dalt i a baix.
  4. Traieu les cocotes del forn i deixeu-les refredar. Poseu-les a la nevera fins a l’endemà.
  5. Per fer el caramel, poseu 50 g de sucre en una paella a foc fort. Aneu-ho remenant i quan encara no s’hagi dissolt el sucre del tot tireu-hi la mantega i remeneu-ho. Afegiu-hi les cireres i el kirsch i remeneu-ho uns segons més.
  6. Repartiu el caramel i les cireres en les minicocotes i serviu-les immediatament.

Podeu substituir les cireres per la fruita que més us agradi: taronja, préssec, maduixes… Ja veureu com triomfeu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto