Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Karakala participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients menys l'oli en un bol, i tritureu-los bé. Barregeu-ho.
  2. Feu boletes amb la massa resultant i fregiu-les, 3 min, fins que quedin ben daurades.
  3. Traieu les boles de la fregidora, escorreu-les bé i serviu el falàfel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: