Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Karakala participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients menys l'oli en un bol, i tritureu-los bé. Barregeu-ho.
  2. Feu boletes amb la massa resultant i fregiu-les, 3 min, fins que quedin ben daurades.
  3. Traieu les boles de la fregidora, escorreu-les bé i serviu el falàfel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: