Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella o un cassó i a foc lent, desfeu el sucre, sense aigua, molt a poc a poc. Quan el caramel comenci a treure fum i estigui daurat, cobriu-hi la base de les flameres, deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  2. En un cassó, poseu la llet a bullir amb un canonet de canyella i les peles. Retireu-ho del foc. Barregeu l’ou amb el sucre i els cafès exprés, afegiu-hi la llet i aboqueu-ho als motlles.
  3. Poseu els flams al forn al bany maria, 25 min, a 180 ºC. Traieu-los i deixeu-los refredar uns minuts. Desemmotlleu-los i serviu-los.

CONSELL

Combineu cafè i cacau en pols per suavitzar el gust final del flam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto