Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella o un cassó i a foc lent, desfeu el sucre, sense aigua, molt a poc a poc. Quan el caramel comenci a treure fum i estigui daurat, cobriu-hi la base de les flameres, deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  2. En un cassó, poseu la llet a bullir amb un canonet de canyella i les peles. Retireu-ho del foc. Barregeu l’ou amb el sucre i els cafès exprés, afegiu-hi la llet i aboqueu-ho als motlles.
  3. Poseu els flams al forn al bany maria, 25 min, a 180 ºC. Traieu-los i deixeu-los refredar uns minuts. Desemmotlleu-los i serviu-los.

CONSELL

Combineu cafè i cacau en pols per suavitzar el gust final del flam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: