Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet al foc amb el canonet de vainilla obert. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les castanyes i deixeu-les coure a foc molt suau. Quan siguin toves, tritureu-les.
  2. Afegiu els ous i els 80 g de sucre a les castanyes i torneu-ho a triturar perquè es barregin tots els elements.
  3. Poseu els 50 g de sucre amb un fil d’aigua en una paella a foc suau. Quan comenci a quedar d’un color marró fosc, apagueu el foc i tireu-ho al motlle.
  4. Poseu el motlle al bany maria dins el forn i feu-lo coure 40 min a 100 ºC. Feu la prova de l’agulla per saber que està cuit.
  5. Una vegada cuit, deixeu-lo refredar i serviu-lo amb nata semimuntada amb mel de palma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto