Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 250 ml d’aigua. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi els altres 250 ml d’aigua i remeneu-ho.
  2. Incorporeu-hi les cremes de xocolata, la llet condensada i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  3. Aboqueu la mescla dins un motlle caramel·litzat i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
  4. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: