Consells de cuina La Vanguardia

Divendres passat vam fer el tradicional Sopar dels Escorpins, que fem cada any amb la colla de Sabadell per celebrar els nostres aniversaris. De postres vaig fer un parell de pastissos i avui us ensenyo aquest flam de xocolata i taronja.

El sopar, com sempre, va anar molt bé: amb bon ambient i bona companyia, els riures estan garantits. El menú d’aquest any era un monogràfic de pastissos, quatre de salats per començar i dos de postres per acabar. A més, després del sopar vam fer el tradicional concurs d’endevinar músiques, que enguany va canviar la música per les pel·lícules. Quin nivell, el grup guanyador ens va apallissar a tots! I l’any que ve ja sabem que anirà de pintura…

La recepta del flam està inspirada en el pastís de iogurt i llimona, però canviant els iogurts per una crema de xocolata i la gelatina de llimona per una de taronja. Tots sabem que la xocolata i la taronja són una combinació deliciosa, oi? A mi és de les que m’agraden més… El resultat és simplement deliciós, els gustos de xocolata i taronja es troben al punt i té una textura de flam suau i cremosa. Boníssim!

Preparació

  1. Escalfeu 250 ml d’aigua. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi els altres 250 ml d’aigua i remeneu-ho.
  2. Incorporeu-hi les cremes de xocolata, la llet condensada i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  3. Aboqueu la mescla dins un motlle caramel·litzat i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
  4. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto