Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC, a dalt i a baix.
  2. En un bol, poseu la mantega, el sucre i la sal i bateu-ho durant 1 min.
  3. Afegiu-hi els rovells, la llet i l'essència de vainilla i bateu-ho fins que s'integri tot bé.
  4. Poseu la massa en una mànega de pastisseria amb una broqueta arrissada i dibuixeu uns cercles de massa directament sobre la safata.
  5. Enforneu-les durant 15 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: