Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: amb un robot de pastisseria, amb l'aparell mesclador en forma de K, treballeu la mantega, freda de nevera i a daus, amb el sucre de llustre, fins que la massa blanquegi.
  2. Afegiu-hi la pols d'ametlla, l'ou batut, la sal i la farina, passada pel sedàs, i mescleu-ho, també amb l'aparell en forma de K, fins aconseguir una massa lligada i homogènia.
  3. Estireu la massa entre papers sulfurats, fins a un gruix de 0,4 mm, i congeleu-la.
  4. Talleu la massa congelada: perquè us sigui més fàcil de manipular, feu servir un tallapastes al vostre gust, tant de foma com de mida de diàmetre, i esteneu els talls sobre una safata plana, amb un tapet de silpat al fons. Fornegeu-los a 150 ºC, 8 min. Retireu la safata del forn, gireu les galetes i acabeu-les de fornejar 8 min. Un cop fredes, reserveu-les en una capsa hermètica.
  5. Pel farcit: feu que la nata arrenqui el bull, aparteu-la del foc, incorporeu-li la xocolata i, després, la mentega. Amb un túrmix, emulsioneu-ho sense afegir-hi aire i poseu-ho en una mànega de plàstic per a aliments d'un sol us, fins que sigui fred, per poder farcir les galetes.
  6. Amb la mànega serà fàcil muntar parelles de galeta amb el farcit del centre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: