Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu l'ou juntament amb el sucre fins que la mescla blanquegi. Afegiu-hi la farina, el llevat, les nous en pols i la mantega. Mescleu i treballeu bé la massa amb les mans.
  2. Poseu el forn a escalfar a 160 °C, amb el termòstat a 5-6. Agafeu un paper sulfurat i col·loqueu-hi damunt petites porcions de massa, amb l'ajut d'una cullereta. Poseu una nou sencera sobre cadascuna d'elles.
  3. Fiqueu-ho al forn 15 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: