Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells d’ou i el sucre amb unes varetes elèctriques fins que doblin el volum. Afegiu-hi el cafè soluble i barregeu-ho amb moviments suaus. Afegiu-hi la nata muntada, també suaument. Afegiu-hi les clares a punt de neu barrejant-ho amb suavitat per tal que no s’abaixin. Poseu la barreja al congelador i, opcionalment, feu el truc de la glaçonera que he explicat abans.
  2. Mitja hora abans de servir-ho, traieu el gelat del congelador i poseu-lo a la nevera. Repartiu el gelat a les copes, decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: