Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un cassó la llet juntament amb la branca de canyella i la pell d'una llimona (evita en la mesura del possible la part blanca, ja que és amargant). Bulliu-la durant 5 min. Retireu-la del foc i afegiu-hi 150 g de sucre. Remeneu-ho bé perquè el sucre es dissolgui i deixeu-la refredar completament. Coleu la llet i poseu-la a la nevera unes hores.
  2. Munteu les clares juntament amb 150 g de sucre. Heu d'obtenir una merenga ben forta, que faci pics.
  3. Barregeu la merenga amb la llet. Ajudeu-vos d'unes varetes per fer-ho. Poseu la barreja a la nevera un parell d'hores.
  4. Quan la llet merengada sigui ben freda, ja la podeu posar a la sorbetera. Quan tingui una textura de gelat, reserveu-la al congelador fins al moment de servir-la. Per finalitzar, empolseu-hi una mica de canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: