Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu tots els ingredients de manera que quedi una massa llisa i una mica líquida.
  2. Enceneu la gofrera i, quan estigui calenta, unteu-la amb una mica d'oli. Aboqueu-hi una cullerada sopera de massa de gofre i tanqueu-la. Espereu fins que la gofra es torri; el temps necessari dependrà de cada gofrera.
  3. Acabeu amb una bola de gelat de vainilla i un bon raig de caramel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: