Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Repartiu la melmelada pel fons dels gots.
  2. Per a la mousse, hidrateu la gelatina en aigua freda.
  3. Barregeu el iogurt grec, el sucre i el iogurt en pols.
  4. Escalfeu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-ho al iogurt.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.
  6. Repartiu la mousse pels gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  7. Repartiu els peta zetas de xocolata per sobre els gotets i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: