Consells de cuina La Vanguardia

Els destinataris d’aquests gotets són un grup molt especial per a mi, són els meus antics companys de feina. Per això he buscat una combinació de sabors i textures que fos digna de l’ocasió: una mousse de iogurt àcid, amb gingebre i xocolata peta zetas.

Segurament alguns ja ho sabeu, però d’altres no… Fa temps vaig fer un canvi de vida radical: després de 16 anys, vaig deixar la docència de matemàtiques per dedicar-me professionalment a la pastisseria. Ja portava un parell d’anys compaginant les dues feines, fins que em vaig decidir a fer el pas definitiu. Durant aquest temps he voltat força i he tingut la sort de passar per cuines i pastisseries importants. Vaja, que de moment el canvi em va prou bé.

Casualitats de la vida, però, actualment estic treballant a una pastisseria ben a prop del meu antic institut, la pastisseria on sempre fèiem els encàrrecs per les festes de final de curs: graduacions, claustres de professors, festes d’alumnes i pares… I ahir, precisament, vam tenir el seu últim encàrrec abans de les vacances d’estiu. Em va fer il·lusió fer-los un regal personal, unes postres a part de tot el que havien demanat. Vaig preparar aquests gotets per tot el claustre de professors, esperant que així no s’oblidin fàcilment de mi. Desitjo que els fes tanta il·lusió com a mi!

Preparació

  1. Repartiu la melmelada pel fons dels gots.
  2. Per a la mousse, hidrateu la gelatina en aigua freda.
  3. Barregeu el iogurt grec, el sucre i el iogurt en pols.
  4. Escalfeu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-ho al iogurt.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.
  6. Repartiu la mousse pels gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  7. Repartiu els peta zetas de xocolata per sobre els gotets i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto