Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, partiu-les per la meitat, traieu-ne el cor i poseu-les a coure amb l’almívar. Bateu els rovells amb el sucre i afegiu-hi la nata. Aromatitzeu-ho amb el licor de gerds.
  2. Al fons d’un plat soper disposeu uns quarts de pera i uns gerds frescos, un coulis de gerds i cobriu-ho amb la base del 'gratin'. Poseu-ho al forn durant 5 min al forn fort i gratineu-ho. A l’hora de servir-ho, afegiu-hi un polsim de sucre de llustre i una bola de sorbet de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: