Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu les cloïsses amb aigua amb una cullerada de sal, un mínim d’1 h, perquè treguin la sorra.
  2. En una cassola, poseu-hi el sofregit i, quan agafi temperatura, afegiu-hi les carxofes, netes i tallades a làmines primes, i coeu-les 5 min. Afegiu-hi les mongetes, cobriu-ho amb el brou de peix, sacsegeu-ho perquè tots els ingredients s’integrin i deixeu que faci xup-xup.
  3. Quan el guisat estigui ben amalgamat, afegiu-hi les cloïsses, colades i esbandides.
  4. Tapeu la cassola, espereu que s’obrin les cloïsses (uns 2 min), salpebreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: