Troba la teva recepta

Preparació

  1. El dia abans poseu en remull les llenties
  2. Peleu la ceba, els alls i la pastanaga. Piqueu la ceba i l'all i talleu la pastanaga a daus petits. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l'api.
  3. Talleu la cansalada a trossos regulars. Marqueu-la en una cocota i reserveu-la.
  4. Afegiu un raig d'oli a la cocota i sofregiu-hi la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la pastanaga i l'api.
  5. Continueu la cocció uns minuts. Afegiu-hi el pebre vermell de la Vera i el tomàquet ratllat. Doneu-li un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula de silicona i deixeu que redueixi uns minuts.
  6. Peleu les patates i partiu-les a trossos. Afegiu-les a la cocota juntament amb les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho tot amb aigua i coeu-ho a foc lent de 45 a 60 min, dependrà de la qualitat del llegum. A mitja cocció, incorporeu-hi la cansalada i el xoriço trossejat. Rectifiqueu el punt de sal al final. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto