Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per muntar la nata és molt important que aquesta estigui ben freda, per això posarem la nata líquida a la nevera el dia anterior.
  2. Rentem i tallem les maduixes a trossos grans i els emplatem en bols petits o en tasses.
  3. Ho reguem amb un rajolí de vinagre de poma ecològic amb mel de lavanda Alemany.
  4. Col·loquem la nata líquida i dues cullerades de mel de flors ecològica Alemany en un bol i ho batem amb unes varetes elèctriques a velocitat mitjana alta fins que agafi consistència, durant uns tres o quatre minuts.
  5. Afegim una cullerada de nata muntada damunt les maduixes i una cullerada petita de pol·len ecològic Alemany pel damunt per acabar-ho de decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: