Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu el sucre amb els ous, fins que quedi blanquinós i escumós.
  2. Afegiu-hi la resta d'ingredients, excepte la farina i gasificant o llevadura (que se'n posaria uns 10 g, més o menys) i bateu-ho molt bé. Afegiu-hi la farina barrejada amb el gasificant, tot tamisat, i barregeu-ho amb cura.
  3. Poseu la barreja a la nevera i enceneu el forn (dalt i baix) a 220 ºC, Al cap de 20 min (com a mínim) ompliu les càpsules a una mica més de la meitat i poseu-les al forn, deixant encès només a baix i abaixant la temperatura a 180-200 ºC, segons el que escalfi el nostre forn. Deixeu-ho uns 13-15 min, fins que vegeu que ja estan fetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto