Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu el sucre amb els ous, fins que quedi blanquinós i escumós.
  2. Afegiu-hi la resta d'ingredients, excepte la farina i gasificant o llevadura (que se'n posaria uns 10 g, més o menys) i bateu-ho molt bé. Afegiu-hi la farina barrejada amb el gasificant, tot tamisat, i barregeu-ho amb cura.
  3. Poseu la barreja a la nevera i enceneu el forn (dalt i baix) a 220 ºC, Al cap de 20 min (com a mínim) ompliu les càpsules a una mica més de la meitat i poseu-les al forn, deixant encès només a baix i abaixant la temperatura a 180-200 ºC, segons el que escalfi el nostre forn. Deixeu-ho uns 13-15 min, fins que vegeu que ja estan fetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: