Troba la teva recepta

Per aprofitar les clares d’ou que m’han sobrat de la crema catalana he fet aquests minicruixents de merenga. 

La recepta l’he tret del magnífic blog d’en Carlos Valencia. Us recomano que hi feu una visita, val la pena! Aquestes merengues es poden aromatitzar amb diferents gustos: n’he fet unes de normals farcides de xocolata i unes altres aromatitzades amb cafè soluble. Boníssimes!

Preparació

  1. Deixeu les clares a temperatura ambient durant una estona i coleu-les per treure les impureses. Fregueu un recipient amb la llimona i munteu-hi les clares a punt de neu. Afegiu-hi el sucre i bateu-ho una estona més.
  2. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, repartiu sobre paper de forn unes muntanyetes de merenga d’uns 2,5 cm de diàmetre. Coeu-les a 90 ºC al forn amb la porta entreoberta fins que estiguin ben seques. Si es pot, poseu l’opció d’aire en el forn. Deixeu-les refredar i guardeu-les en un recipient hermètic fins al moment de servir-les.
  3. Opcionalment, farciu-les de xocolata, lemond curd, melmelada… o bé aromatitzeu-les amb cacau en pols, cafè soluble, te matcha…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto