Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu les clares a temperatura ambient durant una estona i coleu-les per treure les impureses. Fregueu un recipient amb la llimona i munteu-hi les clares a punt de neu. Afegiu-hi el sucre i bateu-ho una estona més.
  2. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, repartiu sobre paper de forn unes muntanyetes de merenga d’uns 2,5 cm de diàmetre. Coeu-les a 90 ºC al forn amb la porta entreoberta fins que estiguin ben seques. Si es pot, poseu l’opció d’aire en el forn. Deixeu-les refredar i guardeu-les en un recipient hermètic fins al moment de servir-les.
  3. Opcionalment, farciu-les de xocolata, lemond curd, melmelada… o bé aromatitzeu-les amb cacau en pols, cafè soluble, te matcha…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto