Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.⁠
  2. Foneu la xocolata en un bol al microones i reserveu-la.
  3. Tritureu el carbassó.
  4. Afegiu-hi els ous i el dàtil⁠.
  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i continueu barrejant-ho⁠.
  6. Afegiu-hi la xocolata prèviament fosa⁠.
  7. Greixeu el motlle amb un tovalló mullat en una mica d'oli i aboqueu-hi la massa⁠.
  8. Coeu-ho al forn 20 min (per a motlles de 50-100 g) o uns 40 min (per a un motlle gran de 600 g).
  9. Punxeu el bescuit amb un ganivet, forquilla o escuradents a la seva part central. Si hi ha restes de massa, encara no està llest; si surt net i calent, estarà al punt.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: