Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un cassó alt amb aigua al foc.
  2. Talleu quatre quadres de plàstic film alimentari de 20 cm de costat, unteu-los amb oli i, a cada film, poseu-hi un ou i lligueu-ho com un farcell amb un fil. Poseu-ho a coure a l'aigua, a foc suau, 10-12 min. Ha de quedar la clara cuita i el rovell, cremós.
  3. Poseu un cassó alt amb l'oli d'oliva al foc.
  4. Peleu les patates, talleu-les amb una mandolina, en forma de palla o llumí, i fregiu-les amb l'oli, a 190 ºC. Retireu-les en un paper absorbent i saleu-les lleugerament.
  5. Foneu la mantega.
  6. Emulsioneu els rovells al bany maria amb un polsim de sal i el suc de llimona.
  7. Traieu l'escuma de la mantega i emulsioneu els rovells amb la mantega. Si cal, afegiu-hi unes gotes d'aigua per aclarir la salsa holandesa.
  8. Talleu els ous de reig a làmines de 0,5 cm i salteu-los en una paella grossa, perquè no perdin l'aigua i quedin daurats.
  9. En un plat soper, munteu una base de patates fregides en forma de niu, i al damunt poseu-hi l'ou, els ous de reig saltats i un cordó de salsa holandesa.
  10. Acabeu-ho amb els pètals de caputxina i una mica de sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto