Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu un cassó alt amb aigua al foc.
  2. Talleu quatre quadres de plàstic film alimentari de 20 cm de costat, unteu-los amb oli i, a cada film, poseu-hi un ou i lligueu-ho com un farcell amb un fil. Poseu-ho a coure a l'aigua, a foc suau, 10-12 min. Ha de quedar la clara cuita i el rovell, cremós.
  3. Poseu un cassó alt amb l'oli d'oliva al foc.
  4. Peleu les patates, talleu-les amb una mandolina, en forma de palla o llumí, i fregiu-les amb l'oli, a 190 ºC. Retireu-les en un paper absorbent i saleu-les lleugerament.
  5. Foneu la mantega.
  6. Emulsioneu els rovells al bany maria amb un polsim de sal i el suc de llimona.
  7. Traieu l'escuma de la mantega i emulsioneu els rovells amb la mantega. Si cal, afegiu-hi unes gotes d'aigua per aclarir la salsa holandesa.
  8. Talleu els ous de reig a làmines de 0,5 cm i salteu-los en una paella grossa, perquè no perdin l'aigua i quedin daurats.
  9. En un plat soper, munteu una base de patates fregides en forma de niu, i al damunt poseu-hi l'ou, els ous de reig saltats i un cordó de salsa holandesa.
  10. Acabeu-ho amb els pètals de caputxina i una mica de sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto