Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Talleu el pa de pagès per la meitat, traieu-ne la molla i torreu les dues meitats, per ambdues bandes, al forn. Un cop torrades, refregueu-hi els tomàquets fins que quedin ben vermelles i poseu-hi sal i oli d’oliva per sobre. Nota: El pa amb tomàquet és un símbol de Casa Leopoldo, on no falta mai a taula. La manera de preparar-lo, amb el pa de pagès sencer, és característica de la casa i, fins i tot, va obtenir el premi al millor pa amb tomàquet tradicional en l’edició de l’any 1999 dels premis Mariano de la Cruz i Xavier Domingo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: