Preparació
- En un bol, barregeu la farina amb el llevat fresc Levanova esmicolat, la sal i 100 g de sucre. Afegiu-hi la llet tèbia i els dos ous. Amb ajuda d'una espàtula, integreu tots els components. Continueu-ho pastant sobre els fogons fins a obtenir una mescla homogènia i sense grumolls.
- Quan la massa sigui uniforme, afegiu-hi la mantega, a temperatura ambient, perquè s'incorpori a la massa adequadament. Repreneu el pastat fins que la massa adquireixi de nou una textura homogènia. A continuació, feu-ne una pilota i deixeu-la reposar 1 h perquè el llevat fermenti.
- Transcorregut el repòs, enfarineu una superfície plana i, amb ajuda d'un corró, esteneu-hi la massa i talleu-la a tires. Amb aquesta forma, feu rodar els trossos sobre si mateixos fins a obtenir rotlles. Doneu al pa de llet una forma especial: de tres en tres rotlles, treneu-los.
- Deixeu reposar les trenes sobre la safata del forn 25 min, fins que es dupliqui el volum.
- Precalenteu el forn a 180 ºC i, mentrestant, pinteu les trenes amb un ou batut i empolseu-les de sucre.
- Introduïu els panets al forn, a 190 ºC, 10 min.
- Deixeu-los refredar i serviu-los.