Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina amb el llevat fresc Levanova esmicolat, la sal i 100 g de sucre. Afegiu-hi la llet tèbia i els dos ous. Amb ajuda d'una espàtula, integreu tots els components. Continueu-ho pastant sobre els fogons fins a obtenir una mescla homogènia i sense grumolls.
  2. Quan la massa sigui uniforme, afegiu-hi la mantega, a temperatura ambient, perquè s'incorpori a la massa adequadament. Repreneu el pastat fins que la massa adquireixi de nou una textura homogènia. A continuació, feu-ne una pilota i deixeu-la reposar 1 h perquè el llevat fermenti.
  3. Transcorregut el repòs, enfarineu una superfície plana i, amb ajuda d'un corró, esteneu-hi la massa i talleu-la a tires. Amb aquesta forma, feu rodar els trossos sobre si mateixos fins a obtenir rotlles. Doneu al pa de llet una forma especial: de tres en tres rotlles, treneu-los.
  4. Deixeu reposar les trenes sobre la safata del forn 25 min, fins que es dupliqui el volum.
  5. Precalenteu el forn a 180 ºC i, mentrestant, pinteu les trenes amb un ou batut i empolseu-les de sucre.
  6. Introduïu els panets al forn, a 190 ºC, 10 min.
  7. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: