Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol barregeu la farina d'ametlla, la patata bullida i pelada, el sucre i la mel amb gelea reial Alemany amb molta energia, fins a aconseguir una massa homogènia. Deixeu-la reposar una hora tapada amb un drap de cuina.
  2. Formeu les boles dels panellets.
  3. En un bol, poseu-hi els rovells dels ous amb unes gotes de licor d'anís, i en un altre, l'ametlla picada.
  4. Passeu les boles per l'ou i després per l'ametlla picada, i col·loqueu-les en una safata de forn.
  5. Enforneu els panellets entre 8 i 12 min a 180 ºC, fins que es comencin a daurar.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: